Μικροφωνική-συγκέντρωση για την 2η δίκη του Επαναστατικού Αγώνα

Μικροφωνική-συγκέντρωση για την 2η δίκη του Επαναστατικού Αγώνα

 

Η δίκη που ξεκίνησε στις 16 Οκτώβρη αφορά την ενέργεια που πραγματοποίησε ο Επαναστατικός Αγώνας στις 10 Απρίλιου 2014 όταν επιτέθηκε με παγιδευμένο όχημα στη Διεύθυνση Εποπτείας της Τράπεζας της Ελλάδας στην οδό Αμερικής, όπου στεγάζονταν και ο μόνιμος αντιπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα. Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε από το «Κομάντο Λάμπρος Φούντας», προς τιμήν του συντρόφου που σκοτώθηκε σε ένοπλη συμπλοκή στην Δάφνη στις 10 Μαρτίου 2010 κατά την διάρκεια προπαρασκευαστικής ενέργειας του Επαναστατικού Αγώνα, ο σύντροφος έδωσε τη ζωή του στον αγώνα για την ανατροπή του καπιταλισμού και του κράτους, για την Κοινωνική Επανάσταση.
Επίσης στο «κατηγορητήριο» περιλαμβάνονται η ένοπλη συμπλοκή με μπάτσους στο Μοναστηράκι στις 16 Ιουλίου 2014 όπου συλλαμβάνεται τραυματισμένος, ο καταζητούμενος μέχρι τότε Νίκος Μαζιώτης, καθώς και κάποιες ληστείες τραπεζών.
Την 1η Οκτώβρη του 2014 κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αντιτρομοκρατικής συλλαμβάνεται ο αναρχικός Αντώνης Σταμπούλος και προφυλακίζεται με τη κατηγορία της συμμετοχής στην οργάνωση.
Από τις 16 Οκτώβρη  στο τρομοδικείο των φυλακών Κορυδαλλού δικάζονται τα μέλη της οργάνωσης, οι σύντροφοι Νίκος Μαζιώτης και η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα, ο αναρχικός σύντροφος Αντώνης Σταμπούλος καθώς και ο Γιώργος Πετρακάκος.
Όπως και το πρώτο δικαστήριο που έγινε για τον Επαναστατικό Αγώνα, έτσι και σε αυτό θα δοθεί μια πολιτική μάχη με τον ταξικό και κοινωνικό εχθρό, το κράτος και τον καπιταλισμό. Η δίκη αυτή δεν αφορά μόνο στο δίκαιο της ένοπλης επαναστατικής οργάνωσης που δικάζεται, αλλά κυρίως, το δίκαιο το επαναστατικό, το δίκαιο του ένοπλου αγώνα για την ανατροπή του καπιταλισμού και του κράτους, το δίκαιο της κοινωνικής Επανάστασης, το δίκαιο της ελευθερίας.

Αλληλεγγύη στα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα Ν. Μαζιώτη και Π. Ρούπα,
στον αναρχικό Α. Σταμπούλο καθώς και στον Γ. Πετρακάκο

Δύναμη στην επικηρυγμένη-καταζητούμενη συντρόφισσα Πόλα Ρούπα

Τιμή για πάντα στον αναρχικό σύντροφο και μέλος του Ε.Α. Λάμπρο Φούντα

 

Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους,

τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές

 

About Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους, τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές 168 Articles
Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους, τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές sapk@espiv.net

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*